VEDLIGEHOLD AF HJEMMESIDE

Med en Vedligeholdelsesaftale behøver du ikke spekulere over om din hjemmeside kører som den skal. ICR-Design sørger for at holde din hjemmeside opdateret i et helt år. Dette gælder både selve wordpress, tema samt diverse plugins.
Opdateres din side jævnligt, holdes sikkerheden høj på din hjemmeside og risikoen for hackerangreb minimeres.

Vi tager altid en backup af hele din hjemmeside før vi går i gang med opdateringen. Så hvis noget skulle gå galt under en opdatering, kan vi lynhurtigt få din side op at køre igen – gratis! Har du ikke en backup af din hjemmeside kommer det hurtigt til at koste rigtig mange penge at få siden tilbage, da alt skal laves fra bunden.

Hvor ofte opdateres min hjemmeside?

Vi opdaterer din hjemmesiden minimum 1 gang om måneden. Det kommer an på hvor mange opdateringer der kommer. Er der mange opdateringer i en bestemt periode kan det være oftere. Men vi holder øje med din hjemmeside hele tiden.

Hvad får jeg?

  • Opdatering af WordPress, tema samt plugins
  • Månedlig backup (har du en meget dynamisk side sikkerhedskopieres den hver 14. dag)
  • Sikkerhedsovervågning
  • Månedlig rapport
  • SEO-ranking på dine vigtigste søgeord
  • Opsætning af sikkerhed mod hackere
  • Svar på spørgsmål til din hjemmeside (f.eks. Hvordan lægger jeg et billede ind?, Hvordan er det jeg opretter en ny side, Hvordan var det nu jeg skulle udfylde Title og Metabeskrivelse? osv.). Du ringer eller skriver og vi hjælper dig *

* Ved størrer opgaver, som oprettelse af helt nye sider, opsættelse af blog eller nyhedsbrev, er min timepris 900kr ex moms, med mindre du benytter et klippekort

Hvad koster vedligehold af hjemmeside?

Prisen er 399kr pr. måned. Du modtager en faktura hver måned.

5 grunde til at holde din hjemmeside opdateret løbende

1. Bliv set

Søgemaskinerne, som f.eks. Google, favoriserer sider med nyt og relevant indhold. Forældede sider smides væk fra Googles forsidesøgning.

2. Kom tilbage

Giv dine besøgende en grund til at komme tilbage ved at have nyt og spændende indhold på din hjemmeside

3. Førstehåndsindtryk

Vis at du er med på noderne og er opdateret. Herved udtrykker du troværdighed

4. Update

Det er bedre at lave små justeringer på din hjemmeside løbende, end at lave store hvert andet år. Det er alt for ressourcekrævende.

5. Investering

Din hjemmeside er et værktøj, som hjælper dig med at informere og promovere dig selv. Det er derfor en vigtig investering for dig og dit firma.

Spændende og meget professionel proces

“Jeg vil gerne have lov til at rose Ina Carmes Rigenstrup for hendes kæmpe arbejde med at få mit nye hjemmesidedesign på www.fotokurser.dk færdig til tiden. 

Vi har haft en spændende og meget professionel proces sammen. Både vedr. det grafiske design og kodningen. Hun er super cool.

Jeg har allerede fået mange positive kommentarer på det ny design, og jeg glæder mig til at løse flere opgaver sammen med dig, Ina”

Michael Altschul

Fotograf, Visuel medie

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK