Vælg en side

PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Få en komplet professionel hjemmeside i et flot og stilrent design, der matcher din virksomhed til 8.000 kr.

En professionel hjemmeside er jeres ansigt på det online marked

En hjemmeside er jeres ansigt udadtil, og den skal give et professionelt indtryk af virksomheden. En professionel hjemmeside fra ICR-design er en komplet og fuldt optimeret hjemmeside med flere funktioner og undersider samt et stilrent design. I skal vælge denne prisklasse, hvis I ønsker, at vi gør det hele for jer. Prisen for dette er 8.000 kr.

Hvad kan du forvente af en professionel hjemmeside fra ICR – design?

Hos ICR-Design får du altid en top professionel hjemmeside. Vi sætter os ind i jeres kundegruppe for at skabe en hjemmeside, som er tilpasset lige præcis jeres identitet. Vi er med i hele processen og fører jer sikkert igennem. Vi arbejder i WordPress, et af de mest anvendte content management systemer, som gør det nemt for dig at rette og skrive til, når vi har lavet den. Vi holder os altid ajour med alle de nye retningslinjer, der kommer fra blandt andet Google, så vi altid er sikre på at overholde de gældende regler og krav. Alle hjemmesider fra ICR-Design er responsive (dvs. at de tilpasser sig de forskellige skærmtyper – computer, tablet, smartphones).

En professionel ​hjemmeside​ til 8.000 kr. indeholder:

  • Op til 7 landingssider
  • Opstartmøde, hvor behov og ønsker af klares
  • 1 retterunde, hvor vi tilpasser side, farver, opsætning og funktioner til jeres ønsker og behov
  • Et professionelt, flot og stilrent design, der matcher din virksomhed
  • Integreret kontaktformular
  • Intergreret Google Analytics (Du opretter den selv og så integrerer vi den med din hjemmeside)
  • Valg af professionelle billeder og grafik (du har selv billeder, ellers hjælper dig med at finde nogle)
  • Sikkerhedsoptimering (undgå hacking)
  • Basis SEO-optimering (mulighed for tilkøb af udvidet SEO-optimering)
  • Navigationsmanual til WordPress, så du selv har muligheden at vedligeholde og videreudvikle din side

Du kan læse om vores øvrige priser og produkter her: 

Vedligeholdelse, opdatering og optimering

Når vi har lavet din hjemmeside, kender vi din side, og vi kan nemt hjælpe dig med at udvikle og rette den til i takt med, at din virksomhed udvikler sig. Derudover vil en professionel hjemmeside, der skal klare sig på det online marked, altid have brug for løbende vedligeholdelse og opdatering. Ønsker du hjælp til den fortsatte videreudvikling og optimering, har vi nogle meget fordelagtige priser. Læs mere om vores vedligeholdelsesabonnement her. Eller læs om vores fleksible klippekorts ordning til WordPress Hjælp, hvor du altid har fuld kontrol dine udgifter til din hjemmeside.

professionel hjemmeside ICR design

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. ny hjemmeside

Det indeholder en professionel hjemmeside fra ICR-Design

Responsiv hjemmeside

Din nye hjemmeside bliver selvfølgelig responsiv. Det betyder at den tilpasser sig de forskellige skærmtyper – computer, tablet og mobiltelefon. Så lige meget fra hvilken enhed dine kunder tilgår din hjemmeside, får de en optimal visning.

En professionel hjemmeside er SEO optimeret

Dette gøres bl.a. ved at opsætte et SEO plugin på hjemmesiden.  Sidens titel og metabeskrivelse optimeres for hver side. Det er det dine læsere kommer til at se når de søger i f.eks. Google. Det er her du skal lokke din læser ind på din side.

Call-to-action

Vi sørger for at dine besøgende bliver holdt i hånden lige fra det øjeblik de lander på din hjemmeside. Der skal være en rød tråd gennem hele hjemmesiden, så du ikke mister dine besøgende. De skal hjælpes og ledes.

Kontaktformular

En kontaktformular er et felt på din hjemmeside, hvor det er muligt for dine besøgende at tage direkte kontakt til dig. Når formularen er blevet udfyldt, sendes de udfyldte informationer til din mail. Herefter tager du kontakt til kunden.

Brugervenlighed

Din nye professionelle hjemmeside designes selvfølgelig med henblik på dine kunder. Det handler om at holde dem i hånden og gøre det så nemt, overskueligt og hurtigt for dem at finde de informationer de skal bruge.

Sporing

Vil du gerne vide hvad dine kunder foretager sig inde på din hjemmeside? Vi tilknytter din hjemmeside med Google Analytics. Herved kan du få oplysninger om dine besøgende og få svar på mange af dine spørgsmål.

Rådgivning

Vi bruger altid meget tid på at rådgive vores kunder inden vi går i gang med et projekt. Vi har været i branchen længe og ved derfor hvad der skal til, for at du får et godt produkt. Du får rådgivning og sparring gennem hele projektet.

Vedligehold

Spar meget tid og ressoucer ved at have en vedligeholdelses aftale. For et lille månedligt beløb, slipper du for en masse frustrationer, der kan opstå, når du har en hjemmeside. Overlad derfor trygt din hjemmeside til os.

Perfekt opsætning og behagelig samarbejde

“Som professionel fotograf er jeg nødt til at kunne redigere mine sider selv på min hjemmeside.
Og da jeg skulle have skiftet udseende på min side, kontaktede jeg Ina Carmes Rigenstrup som jeg kendte gennem mit netværk.
Ina havde en måned til at lave en hjemmeside, og det virkede perfekt fra dag et.
Både hjælp til selv at redigere og selve opsætningen virkede perfekt. Ina er meget behagelig at samarbejde med.

Mine bedste anbefalinger hvis du skal have en hjemmeside opsat i Word Press. Og så til en rimelig pris ;-)”

Carsten Lundager

Fotograf

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København