PROFESSIONEL HJEMMESIDE – EKSPERT

Få en top professionel hjemmeside med et design og en funktionalitet, der matcher din virksomheds identitet og forretningskoncept, og konverterer dine besøgende til kunder.

Få en professionel hjemmeside hos ICR-design, som konverterer dine besøgende til kunder?

Hvis I behov for en gennemarbejdet professionel hjemmeside med et stilrent design og udvidet funktionalitet, der matcher netop jeres virksomhed, skal du vælge denne type. Det kan også være I allerede har en hjemmeside, men den trænger til et helt nyt design og opsætning. En professionel hjemmeside – ekspert, fra ICR-design, er en komplet, avanceret og fuldt optimeret hjemmeside med flere funktioner og  undersider. Den er tilpasset jeres målgruppe og designet efter jeres forretningskoncept. Vi finder sammen ud af, hvad designet, grafikken, funktionaliteten og opsætningen skal være. Prisen afhænger af, hvilke krav du har, men koster fra 12.000 kr.

Hvad kan du forvente af en professionel hjemmeside -ekspert fra ICR – design?

Hos ICR-Design får du altid en top professionel hjemmeside. Vi sætter os ind i din målgruppe for at skabe en hjemmeside, som er tilpasset lige præcis dine kunder. Det handler om at få dine besøgende konverteret til kunder på bedst mulig vis. Vi er med i hele processen og fører dig sikkert igennem. Med ICR-Design i hånden får du hurtigt tjent dine udgifter til hjemmesiden ind igen. Vi arbejder i WordPress, som er et af de mest anvendte content management systemer, og som gør det nemt for dig at rette og videreudvikle din side, når vi har lavet den. Vi holder os altid ajour med alle de nye retningslinjer, der kommer fra blandt andet Google, så vi altid er sikre på at overholde de gældende regler og krav. Alle hjemmesider fra ICR-Design er responsive (dvs. at de tilpasser sig de forskellige skærmtyper – computer, tablet, smartphones). 

En professionel ​hjemmeside​ (ekspert) indeholder:

 • Vi aftaler sammen antal sider
 • Opstartsmøde – en professionel hjemmeside er skræddersyet til din behov
 • Rådgivning og hjælp til struktur og målgruppe tilpasning
 • 2 retterunder, hvor vi tilpasser siden til dine ønsker og behov
 • Et professionelt tema og design, der matcher din virksomhed
 • Udvidet funktionalitet (afhængig af behov)
 • Integreret kontaktformular samt virksomhedens placering i Google Maps
 • Integrering af Google Analytiscs (Du opretter den selv og så integrerer vi den med din hjemmeside)
 • Galleri funktioner og slider på forsiden
 • Valg af professionelle billeder og grafik
 • Sikkerhedsoptimering (undgå hacking)
 • Basis SEO-optimering
 • Rådgivning vedr. strategisk SEO
 • Navigationsmanual til WordPress, så du selv har muligheden at vedligeholde og videreudvikle din side

 

Skal du have en ny professionel hjemmeside, men er du forvirret…?

Hvad er vigtigt? Hvor skal du starte? Læs vores indlæg, om de vigtigste ting du skal vide, inden du investerer i en professionel hjemmeside her

 

professionel hjemmeside ICR design

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. ny hjemmeside

Vedligeholdelse, opdatering og optimering

Når vi har lavet din hjemmeside, kender vi din side, og vi kan nemt hjælpe dig med at udvikle og rette den til i takt med, at din virksomhed udvikler sig. Derudover vil en professionel hjemmeside, der skal klare sig på det online marked, altid have brug for løbende vedligeholdelse og opdatering. Ønsker du hjælp til den fortsatte videreudvikling og optimering, har vi nogle meget fordelagtige priser. Læs mere om vores vedligeholdelsesabonnement her. Eller læs om vores fleksible klippekorts ordning til WordPress Hjælp, hvor du altid har fuld kontrol dine udgifter til din WordPress hjemmeside.

professionel hjemmeside ICR design

Det indeholder en professionel hjemmeside – ekspert, fra ICR-Design

Responsiv hjemmeside

Din nye hjemmeside bliver selvfølgelig responsiv. Det betyder at den tilpasser sig de forskellige skærmtyper – computer, tablet og mobiltelefon. Så lige meget fra hvilken enhed dine kunder tilgår din hjemmeside, får de en optimal visning.

En professionel hjemmeside er SEO optimeret

Dette gøres bl.a. ved at opsætte et SEO plugin på hjemmesiden.  Sidens titel og metabeskrivelse optimeres for hver side. Det er det dine læsere kommer til at se når de søger i f.eks. Google. Det er her du skal lokke din læser ind på din side.

Call-to-action

Vi sørger for at dine besøgende bliver holdt i hånden lige fra det øjeblik de lander på din hjemmeside. Der skal være en rød tråd gennem hele hjemmesiden, så du ikke mister dine besøgende. De skal hjælpes og ledes.

Kontaktformular

En kontaktformular er et felt på din hjemmeside, hvor det er muligt for dine besøgende at tage direkte kontakt til dig. Når formularen er blevet udfyldt, sendes de udfyldte informationer til din mail. Herefter tager du kontakt til kunden.

Brugervenlighed

Din nye professionelle hjemmeside designes selvfølgelig med henblik på dine kunder. Det handler om at holde dem i hånden og gøre det så nemt, overskueligt og hurtigt for dem at finde de informationer de skal bruge.

Sporing

Vil du gerne vide hvad dine kunder foretager sig inde på din hjemmeside? Vi tilknytter din hjemmeside med Google Analytics. Herved kan du få oplysninger om dine besøgende og få svar på mange af dine spørgsmål.

Rådgivning

Vi bruger altid meget tid på at rådgive vores kunder inden vi går i gang med et projekt. Vi har været i branchen længe og ved derfor hvad der skal til, for at du får et godt produkt. Du får rådgivning og sparring gennem hele projektet.

Vedligehold

Spar meget tid og ressoucer ved at have en vedligeholdelses aftale. For et lille månedligt beløb, slipper du for en masse frustrationer, der kan opstå, når du har en hjemmeside. Overlad derfor trygt din hjemmeside til os.

“Valget af ICR-Design som vores samarbejdspartner har været en stor succes. Stor imødekommenhed og spændende løsninger samt vedholdenhed for at opnå det bedste resultat, kendetegner ICR-Design. Endelig er de nyeste trends og plugins en naturlig del af ICR-Design som giver os tryghed og fremtidssikring.”

Bo Rask

Direktør / Produktchef , Blichfeld Power & Measurements

Hvorfor investere i en professionel hjemmeside?

Den digitale verden udvikler sig med lynets hastighed. Hvad der var nyt i går, er gammelt i morgen. Mulighederne bliver bredere og bedre, men det gør kompleksiteten også. Uanset din virksomheds brand og kerneydelse, er det altid et ufravigeligt krav at have en let tilgængelig, hurtig og optimeret hjemmeside, der fungere godt i en online verden i konstant vækst.

Læs mere
Hvis ikke din virksomhed har en professionel hjemmeside, der fungerer optimalt og hele tiden tilpasser sig nye digitale krav og trends, vil de besøgende hurtigt klikke sig videre til en konkurrent, som klarer sig bedre online. At have en toptunet professionel hjemmeside, er derfor et absolut must.

Hos ICR-design gør vi os umage med at være opdateret på de nyeste muligheder og faldgruber på det digitale marked. Vi tilbyder en professionel hjemmeside, der er fuldt optimeret til et konkurrencedygtigt beløb. Vi leverer altid gennemarbejdede hjemmesider og hjemmeside designs, der er udviklet i tæt samarbejde med dig. Opstår der problemer undervejs, er vi stædige og kompromisløse i vores søgen efter en løsning. Vi leverer til tiden og lægger stor vægt på, at du hurtigt kan komme i kontakt med os, hvis der er noget, der brænder på. Vi gør det helt uden skjulte ekstragebyrer eller bindende supportaftaler. Prisen varier efter hvilket hjemmeside design, layout og funktioner, du kunne tænke dig at have på din nye hjemmeside.

Hvad kan et CMS-system, og hvorfor laver vi din hjemmeside i WordPress?

Når vi udvikler professionelle hjemmesider, gør vi en stor dyd ud af brugervenlighed og et enkelt og stilrent hjemmeside design. Alle vores webløsninger udvikles i CMS-systemet WordPress, der gør, at du efter leveringen selv har mulighed for at tilrette, udskifte billeder, tekster og andet relevant.

Læs mere
Hvis siden er kodet fra bunden, er du afhængig af at kunne kode, eller af det webbureau, som har kodet det. Med en hjemmeside udviklet i WordPress har du altid adgang til alle funktionaliteter, tekst, billeder og designs på din side. På den måde er du ikke bundet til os efterfølgende. Systemet er meget intuitivt og let at bruge, men skulle det alligevel brænde på, har vi en meget fordelagtig support aftale, hvor du altid kan ringe. Vi sætter en stor ære i at løse problemet hurtigt.

Hvorfor ICR-Design?

Vi har mange års erfaring i udvikling af hjemmeside design og optimering af webløsninger, og vi udvikler dagligt professionelle hjemmesider. Vi er dygtige designere og udviklere og kan levere alt fra enkle og brugervenlige hjemmeside designs, til mere avancerede sider, der matcher specifikke krav, funktionaliteter og målgrupper. Til hver hjemmeside udvikler vi et unikt visuelt udtryk.

Ingen skjulte gebyrer

Mange webbureauer binder deres kunder i mange år via aftaler, hvor du betaler et beløb om måneden. En løsning der på den korte bane kan virke billig, men som på den lange bane kan gå hen og blive omkostningsfuld.

Læs mere
Hos ICR-design er der ingen skjulte gebyrer. Når din professionelle hjemmeside er færdig, overleverer vi den til dig, og den er din. Ønsker du support efterfølgende har vi en meget enkel support aftale, eller klippekortsordning, hvor du har fuld kontrol over dine udgifter.

Hos ICR-Design er vi passionerede og stædige. Vi finder altid en løsning, og vi bliver ved til alle er tilfredse.

 

professionel hjemmeside ICR design

HAR DU SPØRGSMÅL?

et|icon_phone|

Ring til os

et|icon_mail|

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København