Vælg en side
Ina Carmes Rigenstrup

HVEM STÅR BAG?

Jeg hedder Ina Carmes Rigenstrup og er uddannet digital designer fra IT universitetet.

Jeg har stort fokus på brugervenlighed på hjemmesider. Hvordan agerer dine kunder når de besøger din hjemmeside? Har du tydelige kontakt knapper og kan folk hurtigt finde det de leder efter. Du har 2 sekunder til at imponere dine besøgende, så derfor skal det gøres ordentligt.

Jeg er ekspert i WordPress og kan lynhurtigt sætte mig ind i det tema du bruger. Det tager mig derfor sjældent lang tid at lave rettelser på en side. Derudover kan jeg selv kode, så har du ting på din hjemmeside, som kræver at man ændrer i koden, så kan jeg hjælpe dig.

For at få din side langt op i søgemaskineresultaterne er det vigtigt at WordPress er sat korrekt op. Det nytter ikke noget at en side ser flot ud, den skal også virke optimalt for at få den bedste SEO.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få en top professionel hjemmeside der sælger endnu mere!

”ICR-Design har været en stor hjælp i processen med at lave en ny hjemmeside for Acomi A/S. 

Lige fra starten var der en god kemi og vi følte os i trygge hænder igennem hele processen. Ina arbejder hurtigt og kommer med ideer og løsningsforslag efterhånden som opgaven udvikler sig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ina, hvis du skal have lavet ny hjemmeside.”

Christina Skelmose

Acomi A/S

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København