Kundeudtalelser

“Valget af ICR-Design som vores samarbejdspartner har været en stor succes. Stor imødekommenhed og spændende løsninger samt vedholdenhed for at opnå det bedste resultat, kendetegner ICR-Design. Endelig er de nyeste trends og plugins en naturlig del af ICR-Design som giver os tryghed og fremtidssikring.”

Bo Rask

Direktør / Produktchef, Erik Blichfeld A/S

”Som startup virksomhed har vi ikke kompetencer til selv at lave en flot og informativ hjemmeside, og vi har heller ikke ressourcer til en lang og kostbar proces. Vi ville ændre vores udtryk fundamentalt fra at være en udviklingsorganisation til at signalere at vi nu er en virksomhed med et færdigt produkt til salg.

Ina løste opgaven hurtigt og effektivt, og var samtidig meget fleksibel og konstruktiv, da der i processen kom nye ideer ind fra sidelinjen”

Anders L. Østergård

Business developer and CEO, Fluidan

“I skabelsen af en ny hjemmeside har jeg haft et professionelt og godt samarbejde med Ina. Inas gode råd og specialistviden har givet stor værdi, og jeg har især været glad for hendes fokus på enkelthed samt evne til at finde gode løsninger på mine specifikke behov.

Jeg kan helt klart anbefale at få hjælp fra Ina.”

Thomas Munksgaard

MERE TID

“Ved at anvende ICR-Design klippekort løsning kan vi altid få løbende hjælp til mindre opdateringer på vores hjemmeside. Vi skriver blot hvad vi har brug for hjælp til, også tages tiden fra klippekortet (f.eks. 5 klip af 15 min).

Denne løsning kan varmt anbefales, hvis man ønsker en fleksibel løsning til en fornuftig pris.

ICR-Design svarer altid med det samme og holder os ligeledes løbende opdateret omkring vores tidsforbrug.”

Camilla Eisenhardt

Direktør, C-profiles

“Perfekt opsætning og behagelig samarbejde.

Som professionel fotograf er jeg nødt til at kunne redigere mine sider selv på min hjemmeside.

Og da jeg skulle have skiftet udseende på min side, kontaktede jeg Ina Carmes Rigenstrup som jeg kendte gennem mit netværk.
Ina havde en måned til at lave en hjemmeside, og det virkede perfekt fra dag et.
Både hjælp til selv at redigere og selve opsætningen virkede perfekt. Ina er meget behagelig at samarbejde med.

Mine bedste anbefalinger hvis du skal have en hjemmeside opsat i Word Press. Og så til en rimelig pris ;-)”

Carsten Lundager

Fotograf

”ICR-Design har været en stor hjælp i processen med at lave en ny hjemmeside for Acomi A/S.

Lige fra starten var der en god kemi og vi følte os i trygge hænder igennem hele processen. Ina arbejder hurtigt og kommer med ideer og løsningsforslag efterhånden som opgaven udvikler sig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ina, hvis du skal have lavet ny hjemmeside.”

Christina Skelmose

Acomi A/S

”Hvis du vil være sikker på at produktet lever op til dine forventninger og hvis du samtidig sætter pris på at få mere end du havde forventet, så er det Ina du skal hyre til at lave din hjemmeside.

Ina lavede min hjemmeside i WordPress, hvilket var en ret omfattende omgang. Hver eneste gang i processen hvor jeg havde brug for input eller svar fra Ina, oplevede jeg at hun svarede hurtigt og klart på mine spørgsmål.

Ina er super dygtig og nem at samarbejde med. Hun er hurtig til at teste tingene og se om de virker, og gør de det ikke finder hun et bedre alternativ. Derfor kan du trygt overlade opgaven til Ina – resultatet taler for sig selv.”

Lise Grastrup

Grafisk facilitator, Tanke til streg

“Jeg vil gerne have lov til at rose Ina Carmes Rigenstrup for hendes kæmpe arbejde med at få mit nye hjemmesidedesign på www.fotokurser.dk færdig til tiden.

Vi har haft en spændende og meget professionel proces sammen. Både vedr. det grafiske design og kodningen. Hun er super cool.

Jeg har allerede fået mange positive kommentarer på det ny design, og jeg glæder mig til at løse flere opgaver sammen med dig, Ina”

Michael Altschul

Fotograf, Visuel medie

“Da jeg skulle have moderniseret min hjemmeside, valgte jeg at overlade ansvaret for opgaven til Ina. Hun har i vores samarbejde udvist en fantastisk forståelse for, hvad det var, jeg søgte.

Gennem hendes sans for det visuelle holdt hun vedholdende fast i vigtigheden af et brugervenligt design, for at hjemmesiden kan fremtræde professionelt.

Jeg kan hermed give hende mine bedste anbefalinger”

Johan Fløe Svenningsen

Direktør

”Efter Ina og Majbritt har lavet min nye hjemmeside bliver jeg oftere kontaktet af nye kunder, der finder min hjemmeside på Google. Jeg får flere nye kunder om ugen, der refererer til min hjemmeside. Derfor var den allerede tjent ind på under en måned, så jeg er supertilfreds med resultatet.

Jeg kunne få leveret hele hjemmesiden samlet. Det gjorde, at jeg ikke skulle ind over koordineringen løbende og derfor kun skulle tage stilling til det, der havde med mig og min virksomhed at gøre. Skulle jeg have været inde over den tekniske planlægning, ville noget helt sikkert være gået tabt.

Det er mit indtryk, at den nye hjemmeside gør, at kunderne ikke skal overveje det så længe, før de bliver klar til at kontakte mig.”

Hanne Bjergskov

kostkonsulent, KostkonsulentenHanne

”Tusind tak for den meget grundige og ikke mindst pædagogiske gennemgang, jeg fik af min hjemmeside. Du fik peget på væsentlige forbedringspunkter, som blev rettet MED DET SAMME.

Jeg er imponeret over din evne til at formidle tekniske finurligheder i et meget letforståeligt sprog. I løbet af samtalen med dig fik jeg et tydeligt overblik over, hvad selv små forbedringer kunne betyde for mine kunders oplevelse af min hjemmeside, og jeg kunne efterfølgende meget nemt udføre forbedringerne.”

Eva Kristina Mikkelsen

Ejer og Direktør, 1:30 Kommunikation

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK