Vælg en side

DET SIGER VORES KUNDER

“Jeg har lavet projekter med mange webdesignere i tidens løb – og Ina er uden tvivl den dygtigste og mest ansvarsfulde, jeg nogensinde har arbejdet med. Hun er dedikeret til hver eneste opgave, god til at rådgive og forklare – og leverer altid til tiden. Hun har en super god sans for æstetik og finder altid løsninger på de problemer, der måtte opstå undervejs i en udviklingsproces. Hver gang jeg hører om nogen, der leder efter en webdesigner – og uanset om det er til små eller store opgaver – så anbefaler jeg altid Ina. Det bliver jeg ved med.”

Nanna Grunwald

Creative Directior, G R U N W A L D & N E I G A A R D

“Perfekt opsætning og behagelig samarbejde.

Som professionel fotograf er jeg nødt til at kunne redigere mine sider selv på min hjemmeside.

Og da jeg skulle have skiftet udseende på min side, kontaktede jeg Ina Carmes Rigenstrup som jeg kendte gennem mit netværk.
Ina havde en måned til at lave en hjemmeside, og det virkede perfekt fra dag et.
Både hjælp til selv at redigere og selve opsætningen virkede perfekt. Ina er meget behagelig at samarbejde med.

Mine bedste anbefalinger hvis du skal have en hjemmeside opsat i Word Press. Og så til en rimelig pris ;-)”

Carsten Lundager

Fotograf

“Valget af ICR-Design som vores samarbejdspartner har været en stor succes. Stor imødekommenhed og spændende løsninger samt vedholdenhed for at opnå det bedste resultat, kendetegner ICR-Design. Endelig er de nyeste trends og plugins en naturlig del af ICR-Design som giver os tryghed og fremtidssikring.”

Bo Rask

Direktør / Produktchef, Blichfeld Power & Measurements

“I skabelsen af en ny hjemmeside har jeg haft et professionelt og godt samarbejde med Ina. Inas gode råd og specialistviden har givet stor værdi, og jeg har især været glad for hendes fokus på enkelthed samt evne til at finde gode løsninger på mine specifikke behov.

Jeg kan helt klart anbefale at få hjælp fra Ina.”

Thomas Munksgaard

MERE TID

”Som startup virksomhed har vi ikke kompetencer til selv at lave en flot og informativ hjemmeside, og vi har heller ikke ressourcer til en lang og kostbar proces. Vi ville ændre vores udtryk fundamentalt fra at være en udviklingsorganisation til at signalere at vi nu er en virksomhed med et færdigt produkt til salg.

Ina løste opgaven hurtigt og effektivt, og var samtidig meget fleksibel og konstruktiv, da der i processen kom nye ideer ind fra sidelinjen”

Anders L. Østergård

Business developer and CEO, Fluidan

“Ved at anvende ICR-Design klippekort løsning kan vi altid få løbende hjælp til mindre opdateringer på vores hjemmeside. Vi skriver blot hvad vi har brug for hjælp til, også tages tiden fra klippekortet (f.eks. 5 klip af 15 min).

Denne løsning kan varmt anbefales, hvis man ønsker en fleksibel løsning til en fornuftig pris.

ICR-Design svarer altid med det samme og holder os ligeledes løbende opdateret omkring vores tidsforbrug.”

Camilla Eisenhardt

Direktør, C-profiles

”ICR-Design har været en stor hjælp i processen med at lave en ny hjemmeside for Acomi A/S.

Lige fra starten var der en god kemi og vi følte os i trygge hænder igennem hele processen. Ina arbejder hurtigt og kommer med ideer og løsningsforslag efterhånden som opgaven udvikler sig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ina, hvis du skal have lavet ny hjemmeside.”

Christina Skelmose

Acomi A/S

“Jeg vil gerne have lov til at rose Ina Carmes Rigenstrup for hendes kæmpe arbejde med at få mit nye hjemmesidedesign på www.fotokurser.dk færdig til tiden.

Vi har haft en spændende og meget professionel proces sammen. Både vedr. det grafiske design og kodningen. Hun er super cool.

Jeg har allerede fået mange positive kommentarer på det ny design, og jeg glæder mig til at løse flere opgaver sammen med dig, Ina”

Michael Altschul

Fotograf, Visuel medie

”Hvis du vil være sikker på at produktet lever op til dine forventninger og hvis du samtidig sætter pris på at få mere end du havde forventet, så er det Ina du skal hyre til at lave din hjemmeside.

Ina lavede min hjemmeside i WordPress, hvilket var en ret omfattende omgang. Hver eneste gang i processen hvor jeg havde brug for input eller svar fra Ina, oplevede jeg at hun svarede hurtigt og klart på mine spørgsmål.

Ina er super dygtig og nem at samarbejde med. Hun er hurtig til at teste tingene og se om de virker, og gør de det ikke finder hun et bedre alternativ. Derfor kan du trygt overlade opgaven til Ina – resultatet taler for sig selv.”

Lise Grastrup

Grafisk facilitator, Tanke til streg

“AB Hyrdevangen skulle have ny hjemmeside, den skulle være indbydende og  anderledes, efter en tur rundt på nettet og snakken med andre faldt valget på ICR-Design ApS. Ina satte sig hurtigt ind i vores ønsker og sammen fik vi lavet en hjemmeside der dækkede vores behov. Vi er glade for at vi valgte at samarbejde med Ina, hun er hjælpsom, effektiv og dygtig.

Vi kan varmt anbefale hende til andre.”

Tonny Rusbjerg

Andelsboligforeningen A/B Hyrdevangen

ICR-Design ApS
5.0
Based on 7 reviews
powered by Google
Tonny Rusbjerg
Tonny Rusbjerg
15:14 29 Oct 19
Kan varmt anbefales hvis du mangler hjælp til hjemmesiden
Mathilde Trunjer
Mathilde Trunjer
15:08 01 Apr 19
ICR-Design ApS, har leveret et godt produkt på en meget behagelig og professionel måde. Kan bestemt anbefales.
Stine Abell
Stine Abell
13:05 16 Mar 19
ICR-Design - leverer god rådgivning og kvalitet. Jeg kan varmt anbefale ICR-Design til dig, der har brug for hjælp til... hel eller delvis design af hjemmeside.læs mere
makenet as
makenet as
10:07 16 Mar 19
ICR Design har hjulpet mig i flere omgange med Word press og hjemmeside-opsætning. Altid professionelt og veludført... arbejde. Ina har mange gode input og er fleksibel og proaktiv.læs mere
Tina Hermansen
Tina Hermansen
11:29 11 Mar 19
Vi er meget glade for samarbejdet med ICR-Design og kan give Ina vores bedste anbefaling, hvis du skal have lavet ny... hjemmeside i Wordpress. Hun er et super behageligt menneske og hjælper lynhurtigt med de opgaver og udfordringer vi kommer med.læs mere
Thomas Skjold
Thomas Skjold
11:25 07 Mar 19
Supertjekket og ordentligt firma !Jeg har brugt ICR Design til forskellige opgaver. Det er et professionelt og... anstændigt firma, som jeg bestemt godt kan anbefalelæs mere
Se alle anmeldelser
js_loader

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København