Vælg en side

Hvorfor WordPress hjemmeside?

WordPress er et CMS-system, som er et af de mest anvendte systemer. Mere end 62 millioner hjemmesider på verdensplan anvender WordPress. Rigtig mange store virksomheder, såsom UPS og CNN, anvender også WordPress. Systemet kan derfor bruges af både store og små virksomheder.

WordPress har en let navigation, en overskuelig indholdsstyring og en høj brugervenlighed. Så selvom du aldrig har arbejdet i WordPress før (eller noget andet CMS), er det hurtigt at lære programmet at kende. Det er derfor nemt for dig at arbejde med din hjemmeside efterfølgende.

Sådan fungerer en WordPress hjemmeside

At bygge en WordPress hjemmeside, er ligesom at bygge med legoklodser. Du vælger selv hvordan din side skal bygges op.

Først vælges et tema. Det fundament hjemmesiden bygges på.
Nu vælges de ”klodser” der skal stå på basen. Klodserne er her Plugins. Et plugin er en tilføjelse til systemet. Det kan f.eks. være en kontaktformular, som du ønsker skal være på din side.
Så skal der arbejdes med det designmæssige som farver, typografi mm.
Det er let at lege med byggeklodser og det er let at designe din egen WordPress hjemmeside.

Men men men…….det er ikke let at designe en professionel hjemmeside, der sælger dig på et højt plan.

Ønsker du en Professionel hjemmeside?

Der er en grund til at professionelle hjemmesider sælger bedre. Der er mange parametre der spiller ind:

Programmering af hjemmesider:
hjemmesiden skal optimeres teknisk, og der kræves en god portion viden og erfaring. Fungerer hjemmesiden ikke teknisk korrekt, er det lige meget hvor mange penge du smider efter markedsføring. Google sidder med al magten, og kan de se, at din hjemmeside ikke fungerer optimalt, så kommer du aldrig øverst på Google.

Brugervenlig hjemmeside:
Når der designes en ny hjemmeside, skal der bruges meget tid på at tænke brugervenlighed ind i designet. Hvem er dine kunder og hvordan agerer de på hjemmesiden? Det er et stort og yderst vigtigt forarbejde.

SEO-tekster:
Dette er også et meget vigtigt punkt, som kan have utrolig stor betydning for din hjemmeside. En hjemmeside der halter tekstmæssigt har meget dårlig mulighed for at blive fundet i søgemaskinerne. Derfor er god tekst på en hjemmeside lige så vigtig som design og teknik.
Så derfor kan man på ingen måde sige, at det er let at design en hjemmeside.

Gør i stedet for det du er god tid. Brug den tid du ellers ville have brugt på at kæmpe med at opbygge din nye hjemmeside på det der giver mening i din virksomhed. Spild ikke din tid. Den er så dyrebar.

Med en dårlig hjemmeside når du ikke langt. Jeg vil derfor gerne hjælpe dig med at få en professionel hjemmeside, som hjælper dig og din forretning. Når hjemmesiden er færdig og live, slutter arbejdet ikke. Den skal plejes og passes hele tiden for, at den fungerer optimalt. Derfor hører der til en professionel hjemmesiden fra ICR-Design, også en vedligeholdelsespakke med. Læs mere om vedligeholdelsespakken her

Her får du hele pakken, så du hurtigst muligt kan komme ud og sælge dig selv.

Nemt og overskueligt!

Previous

Next