Vælg en side

HJEMMESIDE OPTIMERING

Får du mest muligt ud af din hjemmeside? Bestil en gennemgang af din hjemmeside, og hør hvad du kan gøre for at optimere den.

Hvad er en hjemmesideoptimering, og kan det betale sig?

Det er ikke nok at have en hjemmeside, den skal også passes og plejes for at kunne klare sig på det online marked, ellers er den ligegyldig. Din hjemmeside er dit ansigt udadtil, og det er et absolut minimum i din online markedsføring, at den fungere godt. Er den eksempelvis langsom, fungere den dårligt på mobiltelefoner, er den ikke søgbar eller uden ord der fænger, eller er den sat op med ukorrekte sidetitler og metabeskrivelser risikerer du, at den mister værdi i Google og ryger langt ned i placering samt giver et uprofessionelt indtryk af din virksomhed. Med en gennemgang hos ICR-design, får du taget pulsen på din hjemmeside. Du vil få konkrete anvisninger til, hvilke forhold der trænger til at blive gjort noget ved og hvordan det kan gøres. Det giver dig en mulighed for at overveje, om du kan løse udfordringerne selv, eller om du vil få en ekspert til at lave en komplet hjemmesideoptimering.

Ved gennemgangen får du svar på:

  • Hvordan din hjemmeside klarer sig i Google
  • Om du er korrekt SEO-optimeret, og hvad der kan optimeres
  • Hvordan din hjemmesides tekniske helbred er, og hvad der kan optimeres
  • Om din hjemmeside er korrekt og brugervenligt sat op
  • Hvor hurtig/langsom din side er, og hvad der kan optimeres
  • Om din hjemmeside responsiv (det vil sige, hvordan klarer den sig på tablets og smartphones)

 

Pris

1500kr ex moms

Hjemmeside tjek - ICR-Design

Grundig gennemgang

”Tusind tak for den meget grundige og ikke mindst pædagogiske gennemgang, jeg fik af min hjemmeside. Du fik peget på væsentlige forbedringspunkter, som blev rettet MED DET SAMME.

Jeg er imponeret over din evne til at formidle tekniske finurligheder i et meget letforståeligt sprog. I løbet af samtalen med dig fik jeg et tydeligt overblik over, hvad selv små forbedringer kunne betyde for mine kunders oplevelse af min hjemmeside, og jeg kunne efterfølgende meget nemt udføre forbedringerne.”

Eva Kristina Mikkelsen

Ejer og Direktør, 1:30 Kommunikation

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København