22 50 88 75 kontakt@icr-design.dk

GRAFISK DESIGN

Hos ICR design laver vi med grafisk design til din hjemmesides, så det visuelle udtryk giver et professionelt indtryk af virksomheden.

Hvad er grafisk design?

En virksomheds visuelle identitet er en meget vigtig del af dets branding. En flot, fængende og enkel visuel identitet giver et professionelt indtryk af virksomheden.

Identiteten skal afspejle den branche og de værdier, der er gældende for virksomheden, og der skal skabes en sammenhængende identitet, som gør det nemt for kunderne at genkende jer.

Elementer i det visuelle udtryk er f.eks. logo, hjemmeside, visitkort, brochurer mm. Alt sammen grafisk design, der skal hænge sammen for at skabe en rød tråd gennem alle virksomhedens elementer. Det giver en større troværdighed over for kunderne.

Hos ICR-Design har vi mange års erfaring med at skabe grafiske design og visuelle udtryk. Vi samarbejder desuden med en række dygtige grafikere, så vi altid kan hjælpe dig, hvis du gerne vil arbejde i dybden med dit visuelle udtryk.

VISITKORT

Har du lige stiftet firma og har brug for et visitkort, eller er du bare blevet træt af dit gamle. Det er vigtigt, at have et visitkort du er stolt af, så du får lyst til at dele ud af dem og dermed skaffe nye kunder.

PRIS: 1500 kr. (ex. moms)
Prisen gælder for et 1-sidet visitkort. Hvis du ønsker design på begge sider, er prisen 1750 kr. (ex. moms)

Visitkort - ICR-Design

BROCHURE

Ønsker du at komme ud med et budskab til mange mennesker, og synes du, at det vil være dejligt, hvis folk kan modtage det i fysisk form, så er en brochure eller en flyer rigtig god.

Brochure - ICR-Design

LOGO

Et logo er dit kendetegn. Det er dit personlige mærke, som du kan sætte på et visitkort, en hjemmeside, brevpapir mm, for at skabe genkendelighed.

Et logo er meget individuelt og prisen afhænger derfor af hvor komplekst det skal være. Et logo starter fra 4.500kr ex moms. For at kunne danne os et indtryk af hvad du ønsker, er det en god idé med et møde, enten personligt eller telefonisk. Det er helt op til dig. Derefter kan vi fastsætte en pris.

Ring hellere end gerne. Så tager vi en uforpligtende snak om hvad dine ønsker til logo er.

Logo - ICR-Design

Få mere end du havde forventet

”Hvis du vil være sikker på at produktet lever op til dine forventninger og hvis du samtidig sætter pris på at få mere end du havde forventet, så er det Ina du skal hyre til at lave din hjemmeside.

Ina lavede min hjemmeside i WordPress, hvilket var en ret omfattende omgang. Hver eneste gang i processen hvor jeg havde brug for input eller svar fra Ina, oplevede jeg at hun svarede hurtigt og klart på mine spørgsmål.

Ina er super dygtig og nem at samarbejde med. Hun er hurtig til at teste tingene og se om de virker, og gør de det ikke finder hun et bedre alternativ. Derfor kan du trygt overlade opgaven til Ina – resultatet taler for sig selv.”

Lise Grastrup

Grafisk facilitator, Tanke til streg

HAR DU SPØRGSMÅL?

et|icon_phone|

Ring til os

et|icon_mail|

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København