Vælg en side

FAQ

Hvor lang tid er jeg bundet til vedligehold?

For at jeg kan hjælpe dig ordentligt, har jeg valgt at din vedligeholdelsesaftale løber over et år. Efter 12 måneder kan du til en hver tid beslutte om du til fortsætte med vedligehold eller du vil overtage din side selv. Du skal bare huske på, at hvis du overtager din side selv, og der sker noget med det efterfølgende, så bliver det ofte meget dyrere at få siden op at køre igen, end hvad du betaler i vedligehold et helt år!

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som på dansk betyder Søgemaskineoptimering.

SEO arbejdet på hjemmesiden består i at optimere hjemmesiden til søgemaskinerne, ud fra de kriterier de har stillet op. Det handler om at gøre hjemmesiden relevant i forhold til dine besøgendes søgning. De skal helst finde dig og ikke din konkurrent. SEO handler om at skrue på mange knapper på selve hjemmesiden, men handler i lige så høj grad også om at få skabt noget indhold som bliver fundet i søgemaskinerne.

Alt skal spille sammen for at få et helstøbt produkt.

Hvad er call-to-action

Det er dit ansvar at forælle og guide dine besøgende på en hjemmeside. Du skal holde dem i hånden hele tiden og føre dem sikkert rundt, hvilket i sidste ende helst skal føre til at kunden bliver så tryg, at de køber din vare eller ydelse.

En call-to-action kan være en knap, eller et lille tekststykke, der fungerer som et link.

Eksempler på call-to-actions kan være:

Det er derfor vigtigt at hele hjemmesiden hænger sammen med disse call-to-actions, så dine besøgende bliver ledt godt og trygt rundt på din hjemmeside.

Hvorfor brugervenlighed?

En hjemmeside skal ikke designes til dig! Det handler ikke om hvilke farver du finder tiltrækkende eller hvilke billeder du bliver tiltrukket af. Nej, det handler udelukkende om DINE kunder, for det er jo dem du skal sælge til.

Din hjemmeside skal derfor være nem at arbejde med og skal kunne opfylde dine besøgendes ønsker. Det handler om at ramme hovedet på sømmet i forhold til din målgruppe. Hvad er deres drømme og behov?

Hvorfor skal der opsættes sporing på hjemmesiden?

Det er super vigtigt at din hjemmeside kobles sammen med Google Analytics med det samme den går live. Google Analytics er et stykke gratis værktøj som kan bruges til at opsamle data om dine besøgende på din hjemmeside. Hvor kommer de fra og hvad foretager de sig. Det er meget nyttig viden, hvis du vil forstå din målgruppe og optimere dit salg.

Er din hjemmeside koblet med Google Analytics, opsamler du stille og roligt data om dine besøgende. Det er guldkorn, som du kan komme til at få god brug for på sigt. Men har du ikke opsat sporing på siden med det samme, mister du en masse data som du ikke kan få igen på et senere tidspunkt. Den opsamler først fra det tidspunkt hvor du har koblet din hjemmeside op med Google Analytics.

Så lige meget hvad du har af planer på sigt – om du vil bruge dataene til noget eller ej, så kan der komme en dag hvor de kan vise sig nyttige, og så har du dem.

Hvad koster en hjemmeside?

Det er et svært spørgsmål. Det er det samme som hvis alle huse på 100kvm skulle koste den samme pris

Perfekt opsætning og behagelig samarbejde

“Som professionel fotograf er jeg nødt til at kunne redigere mine sider selv på min hjemmeside.
Og da jeg skulle have skiftet udseende på min side, kontaktede jeg Ina Carmes Rigenstrup som jeg kendte gennem mit netværk.
Ina havde en måned til at lave en hjemmeside, og det virkede perfekt fra dag et.
Både hjælp til selv at redigere og selve opsætningen virkede perfekt. Ina er meget behagelig at samarbejde med.

Mine bedste anbefalinger hvis du skal have en hjemmeside opsat i Word Press. Og så til en rimelig pris ;-)”

Carsten Lundager

Fotograf

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København