Vælg en side

START-UP HJEMMESIDE

Få designet en professionel WordPress hjemmeside

Har du brug for en professionel, men prisvenlig WordPress hjemmeside?

Vi ved selv, hvordan det er at starte som selvstændig! Vi ved, hvor mange opgaver og bolde der skal jongleres mellem – til et meget lille budget. Men vi ved også, hvor ihærdige og stædige mennesker, der vælger at starte selv, er. Vi har derfor et særligt produkt til nystartede erhvervsdrivende, der ved at hjemmesider er noget, man et langt stykke af vejen kan selv, men som mangler tiden og de basale færdigheder til at komme godt fra start.

Vi kan designe en enkel, lækker og brugervenlig start-up hjemmeside med alt det nødvendige, som er nem for dig at navigere i og videreudvikle selv. WordPress er verdens mest benyttede system til udvikling af hjemmesider, og det er nemt at anvende. Alle ICR-designs hjemmesider bliver udviklet i WordPress. Med en prisvenlig WordPress hjemmeside fra os får du et enkelt, lækkert og brugervenligt design, der giver et professionelt indtryk af din virksomhed. Når vi har lavet din hjemmeside, kan du helt selv håndtere dine billeder, tekster, videoer, farver og andre typer af filer med WordPress.

 

Hvad kan du forvente af en billig WordPress hjemmeside?

Hos ICR-Design får du en top professionel hjemmeside til en prisvenlig pris. Vi er vant til at designe hjemmesider. Vi bruger en række faste , lækre og stabile templates, som er nemme at anvende, og vi har lavet mange start-up hjemmesider, derfor kan vi holde prisen relativ lav. Prisen forudsætter, at du selv producerer alt tekst og sender os billeder i god kvalitet, medmindre du ønsker, at vi skal finde billeder til dig. Vi holder os altid ajour med alle nye retningslinjer, der kommer fra blandt andet Google, så vi altid er sikre på at overholde de gældende regler. En billig WordPress hjemmeside fra ICR-design koster 5.000 kr. Du får:

  • Et responsivt design (dvs. at siden tilpasser sig de forskellige skærmtyper – computer, tablet, smartphones)
  • Et professionelt, enkelt og stilrent udtryk
  • Rådgivning vedr. SEO
  • Brugervenlig opsætning
  • 3 sider (Feks. Forside, Produkter, Kontakt)
  • Enkel kontaktformular
  • Navigationsmanual til WordPress, så du selv kan arbejde videre.
  • Hvis du/I vælger at oprette hjemmesiden hos One.com eller Uno.Euro tilbyder vi optimal sikkerhed (grøn sikkerhedslås)

Ønsker du mere funktionalitet, flere sider, mulighed for retterunder og tilpasning, kan du se vores øvrige priser og produkter her:

Vedligeholdese, opdatering og optimering

Når vi har lavet din hjemmeside, kender vi din side, og vi kan nemt hjælpe dig med at udvikle og rette den til i takt med, at din virksomhed udvikler sig. Derudover vil en hjemmeside, der skal klare sig på det online marked, altid have brug for løbende vedligeholdelse og opdatering. Ønsker du hjælp til den fortsatte videreudvikling og optimering af en billig WordPress hjemmeside, har vi nogle meget fordelagtige priser. Læs mere om vores vedligeholdelsesabonnement her, eller læs om vores fleksible klippekorts ordning til WordPress Hjælp, hvor du altid har fuld kontrol over de efterfølgende udgifter til din hjemmeside.

billig wordpress hjemmeside ICR design

Jeg har lavet projekter med mange webdesignere i tidens løb – og Ina er uden tvivl den dygtigste og mest ansvarsfulde, jeg nogensinde har arbejdet med. Hun er dedikeret til hver eneste opgave, god til at rådgive og forklare – og leverer altid til tiden. Hun har en super god sans for æstetik og finder altid løsninger på de problemer, der måtte opstå undervejs i en udviklingsproces. Hver gang jeg hører om nogen, der leder efter en webdesigner – og uanset om det er til små eller store opgaver – så anbefaler jeg altid Ina. Det bliver jeg ved med.”

Nanna Grunwald

Creative Directior, G R U N W A L D & N E I G A A R D

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København