22 50 88 75 ina@icr-design.dk

BESTIL GRATIS GENNEMGANG AF DIN HJEMMESIDE

Tak fordi du ønsker en GRATIS gennemgang af din hjemmeside!

For at vi kan foretage gennemgangen af din hjemmeside, beder vi dig udfylde nedenstående formular. Når vi har modtaget dine informationer, laver vi en rapport til dig, som du vil modtage på mail. Rapporten er uforpligtigende, og du kan bruge den, som du ønsker. Hvis du ønsker at få uddybet rapporten, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker du, at vi retter de udfordringer, der måtte være på din hjemmeside, gør vi også meget gerne det. Dette vil vi dog tage betaling for. Prisen afhænger af standen af din hjemmeside. Du kan læse mere om hvad en hjemmeside optimering kan indebære ved et følgende nedenstående link.

Vi takker for at du vælger at lade os kigge på din hjemmeside. Vi vil gøre vores bedste for at kigge grundigt på den. Skulle du have lyst til at modtage vores nyhedsbrev med tips og tricks til at gøre din hjemmeside mere sikker, hurtigere og velfungerende, må du gerne skrive dette i kommentar feltet, så opretter vi dig. Du kan til enhver til framelde dig vores nyhedsbrev.

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker du en uddybning af ovenstående, er du meget velkommen til at ringe til os på 22 50 88 75.

HAR DU SPØRGSMÅL?

et|icon_phone|

Ring til os

et|icon_mail|

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København